Geniet van een culinaire foodpairing belevenis met vrienden en familie

GESELECTEERD DOOR DE FAMILIE VAN BULCK-RENTY

Onze Van Bulck brasserie in Oostende steunt op een culinare foodpairing beleving met onze biobieren en wijnen met vrienden en familie waarbij een gastronomische avond centraal staat. Romantisch met twee of in groep gezellig en informeel tafelen. 

BEKIJK HIER ONZE OPENINGSUREN

Biologische kwaliteitsingrediënten

We werken uitsluitend met verse, hoogwaardige kwaliteitsingrediënten, biogerechten en voorzien een drankenkaart die voor 99% zal bestaan uit biologische dranken. Voor de samenstelling van onze menu- en drankenkaart hebben wij bewust gekozen voor zoveel mogelijk lokale partners die dezelfde passie voor bio en hoogwaardige kwaliteitsingrediënten delen. Zowel onze gerechten als onze dranken werden een voor een met zorg en bewust geselecteerd door medezaakvoerder Denis Renty, die alle producenten, domeinen en plantages persoonlijk bezocht heeft. Bij Van Bulck zal je uitsluitend producten terugvinden waar we voor 100% achter staan én die een meerwaarde bieden voor onze klanten.

Met chef-kok Maxim zijn onze klanten in goede handen! Als oud-leerling van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en zijn gastronomische achtergrond in tal van Michelin restaurants, weet Maxim steeds zijn sublieme kookkunsten te combineren met zijn liefde voor bio en kwaliteitsingrediënten. Medezaakvoerder Denis genoot eerder ook een sommelieropleiding van Sopexa en weet als geen ander de juiste harmonie te vinden tussen bier, wijn en gerecht.

Voor elk wat wils dus… Wees welkom!

EEN UNIEKE SFEER

EEN PLAATS WAAR IEDEREEN WELKOM IS!

Van Bulck heeft een exclusieve overeenkomst voor de uitbating van het horecagedeelte in Upstairs Hotel. Het hotel is dé ultieme hotspot voor een urban getaway en springt er meteen uit door zijn kosmopolitische stijl. The place to be voor levensgenieters, wereldreizigers, citytrippers, zakenmensen of gewoon de buurman om de hoek. 

PLACE TO BE: 
UPSTAIRS HOTEL
Hertstraat 15, 8400 OOSTENDE

BOEK HIER UW KAMER

logo white

MENUKAARTEN