Geniet van een culinaire foodpairing belevenis met vrienden en familie

GESELECTEERD DOOR DE FAMILIE VAN BULCK-RENTY

Onze Van Bulck brasserie in Oostende steunt op een culinare foodpairing beleving met onze biobieren en wijnen met vrienden en familie waarbij een gastronomische avond centraal staat. Romantisch met twee of in groep gezellig en informeel tafelen. 

BEKIJK HIER ONZE OPENINGSUREN

Biologische kwaliteitsingrediënten

We werken uitsluitend met verse, hoogwaardige kwaliteitsingrediënten, biogerechten en voorzien een drankenkaart die voor 99% zal bestaan uit biologische dranken. Voor de samenstelling van onze menu- en drankenkaart hebben wij bewust gekozen voor zoveel mogelijk lokale partners die dezelfde passie voor bio en hoogwaardige kwaliteitsingrediënten delen. Zowel onze gerechten als onze dranken werden een voor een met zorg en bewust geselecteerd door medezaakvoerder Denis Renty, die alle producenten, domeinen en plantages persoonlijk bezocht heeft. Bij Van Bulck zal je uitsluitend producten terugvinden waar we voor 100% achter staan én die een meerwaarde bieden voor onze klanten.

Vanuit het hippe Oostendse Upstairs Hotel serveert brasserie Van Bulck eerlijke, lekkere gerechten. Bereid met lokale, verse, kwaliteitsvolle ingrediënten. Wij streven ernaar om met zoveel mogelijk biologische en natuurlijke producten en dranken te werken. Zo draagt brasserie Van Bulck haar steentje bij aan een duurzame toekomst.

Oprichter Denis Renty kreeg de passie voor ondernemen en gastronomie mee van zijn familie. Hij was meer dan twintig jaar actief in de voedingssector als marketingconsultant. Nu runt hij brasserie Van Bulck. 

Contacteer ons gerust voor recepties, teambuildings, walking dinners etc.

Voor elk wat wils dus… Wees welkom!

EEN UNIEKE SFEER

EEN PLAATS WAAR IEDEREEN WELKOM IS!

Van Bulck heeft een exclusieve overeenkomst voor de uitbating van het horecagedeelte in Upstairs Hotel. Het hotel is dé ultieme hotspot voor een urban getaway en springt er meteen uit door zijn kosmopolitische stijl. The place to be voor levensgenieters, wereldreizigers, citytrippers, zakenmensen of gewoon de buurman om de hoek. 

PLACE TO BE: 
UPSTAIRS HOTEL
Hertstraat 15, 8400 OOSTENDE

BOEK HIER UW KAMER

logo white

MENUKAARTEN